Vinreol

vinreol-01163

Lige den sidste detalje

En vinreol håndlavet af danske møbelsnedkere giver lige lidt ekstra finesse til dine vine og efterlader ingen tvivl om, at der her er tale om et eksklusivt, håndlavet møbel, hvilket er et passende match til den omhyggelighed, vinen er produceret med.

Vi har udviklet og designet en enkel men meget elegant vinreol i træ i et rack-system. Et enkelt modul i vinreolsystemet kan opbevare fem flasker vin og er ganske flot på egen hånd, men modulerne kan også stables, så man kan bygge sin vinreol så den præcis passer til ens behov. Stabelsystemet er helt stabilt – også i mandshøjde, så der er ingen frygt for at kostbare flasker ender knust på gulvet.

Vinreolen er lavet i oliebehandlet egetræ, hvilket giver en meget elegant overflade, der fremhæver træets årer, og som passer ind i alle hjem.

Vinreol designet efter eget behov

Vi syntes selv, at det var svært at finde en pæn og enkel vinreol i træ, der kan stables, så i en ledig stund satte vi os for at lave vores egen, sådan som vi gerne vil have den. Efter nogle prototyper nåede vi frem til dette design, som både er tydeligt snedkerarbejde, men også så enkle arbejdsprocesser, at vi kan levere den til en rigtig fornuftig pris. De fleste af vores kunder har jo brug for mere end én reol.

vinreol-01211

Start med god rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få en god pris på vores vinreol inkl. levering uanset, hvor mange moduler, du har brug for.

vinreol-01193

Vinreol FAQ

Prisen afhænger af, hvor mange moduler, du bestiller. Jo flere moduler, jo mere rabat kan vi give. På den måde kan vi være meget konkurrencedygtige på prisen.

Skanning_Samsson-5905