Snedkerkøkken Hillerød

Billede af et snedkerkøkken i Hillerød

Høj kvalitet

Snedkerkøkkener er fremstillet af de bedste materialer og med fokus på håndværksmæssig kvalitet. Det betyder, at dit køkken vil være holdbart og modstandsdygtigt over for daglig brug og slid.

Overvejer du at få håndlavet et snedkerkøkken, så er her et par gode grunde:

  • Håndværksmæssig stolthed: En snedker er stolt af sit håndværk og vil altid sørge for, at dit køkken er fremstillet med omhu og præcision. Det betyder, at du får et køkken, som ikke kun er smukt og funktionelt, men også er lavet med kærlighed til håndværket.
  • Individuelle detaljer: Med et snedkerkøkken kan du få tilføjet individuelle detaljer, der gør køkkenet helt unikt. Det kan være alt fra særlige håndtag til en ekstra bred vask eller en skjult kaffemaskine.

 

Lige i nærheden af Hillerød

Vores snedkerværksted ligger ved Esrum Sø og således lige i nærheden af Hillerød. Faktisk kører vi lige forbi hver dag. Det giver vores kunder tryghed at vide, at deres snedkerkøkken bliver lavet af lokale håndværkere og ikke et fjernt firma. Vi dækker naturligvis også byerne omkring Hillerød, fx Ullerød, Lillerød, Fredensborg, Helsinge, Mårum, Nødebo, ja faktisk det meste af Nordsjælland.

Billede af friskbagt brød i et snedkerkøkken i Hillerød

Start med god rådgivning og et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få grundig rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker, og så laver vi et uforpligtende tilbud, du kan tage videre med i dine overvejelser.

Et dansklavet snedkerkøkken er ikke en stangvare, man impulsshopper, så vi er helt indforstået med, at den første kontakt kun er et lille skridt på vejen til dit drømmekøkken.

Skanning_Samsson-5668

Snedkerkøkken FAQ

Hvad koster et snedkerkøkken?

En af de største forskelle mellem et snedkerkøkken og et almindeligt køkken er prisen. Snedkerkøkkener kan være betydeligt dyrere på grund af de materialer, der anvendes, den unikke designproces og det høje niveau af håndværksmæssig dygtighed, der kræves for at fremstille et snedkerkøkken. Man skal regne med, at et ægte snedkerkøkken koster mindst 100.000 kr. og sandsynligvis en del mere. Og det er altid eksklusiv hårde hvidevarer.

Hvor lang tid holder et snedkerkøkken?

Et snedkerkøkken vil med god sandsynlighed have længere levetid end et almindeligt køkken, fordi det ofte er lavet af bedre kvalitetsmaterialer som fx massivt egetræ i stedet for laminat og fremstillet med mere omhu og præcision. Snedkerkøkkener kan også være mere modstandsdygtige over for slid og påvirkninger i løbet af årene. Passer man godt på køkkenet og vedligeholder træet, vil det holde og stå flot i ikke bare mange år men årtier, og det kan sagtens blive det sidste køkken, du kommer til at have.

Hvor lang tid tager det at lave et snedkerkøkken?

Fra start til slut er et snedkerkøkken en unik og personlig proces, hvor der skal tages mange valg til design, træsort, træfinish, samlinger og materialer. Derfor skal man regne med, at et snedkerkøkken tager længere tid at lave end et almindeligt køkken. I gennemsnit kan man forvente, det tager 1-3 måneder fra aftalen er indgået til snedkerkøkkenet er færdigmonteret.

Skanning_Samsson-5905